Not known Facts About aukcija balkan

Fleksibilna rješenja su naš adut. Različiti formati prodaje jednog stroja ili cijelog industrijskog postrojenja, kao i veći profiti samo su neke od prednosti koje Vam nudimo. Iskoristite sve povlastice naše kvalitetne i kompletne usluge (prema normi ISO 9001:2015).

Šprajca prijatelji pozvali na večeru, no ono što ga je dočekalo na tanjuru bilo je neugodno iznenađenje

Umjetnost i novac uvijek su išli ruku pod ruku. Ali s obzirom na to da bogati manje troše, cijelo tržište polako pada.

      Američka vlada zadržava pravo da odbije bilo koju ili sve ponude, te na sve eventualne promjene koje nastanu usljed neplaniranih razloga.

Snezana: Poštovani gdin-e Darko, hvala Vam na ažurnosti, visokom profesionalizmu. Vratili ste mi nadu da u ovoj zemlji ipak ima mladih ljudi koji ozbiljno shvataju svoj posao!

''Analogno navednom more info u cilju izbjegavanja gore navedene situacije molimo da instalirate zadnje verzije gore navedenih World-wide-web preglednika, kako ne biste imali problema u učestvovanju u e-Aukcijama'', istilu iz APKE-a.

Javnu prodaju robe vrši nadležna carinarnica. Za carinsku robu koja se izlaže javnoj prodaji, carinarnica sastavlja spiskove robe po vrsti, trgovačkom nazivu i količini.

U Beogradu su se noćas dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima nije bilo teže povređenih osoba, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Komisija nakon konstatacije da roba nije prodata prikupljanjem ponuda, saopštava here datum, vreme i mesto održavanja neposredne pogodbe i utvrđuje najnižu cenu po kojoj se carinska roba može prodati.

Ponude iBID pomoćnika su obvezujuće. Klikom na Potvrdi nećete moći otkazati ili odbiti svoje ponude.

Napušteno selo svake godine postaje centar najpopularnije dečije igre: Tamo odlaze da igraju žmurke

Bandić: Grad Zagreb nije ničije thirteen. prase i neće to biti, svim pravnim sredstvima ću se boriti da to dokažem

Ovim činom smanjuje se rizik here da građani budu oštećeni, a omogućava se i efikasnije sprovođenje carinsko-prekršajnog postupka.

Uz ljubav i entuzijazam koji Miša i Aca unose u rad sa more info satovima i svaka nemoguća popravka postaje moguća

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *